Residentie Neerom is investeren in de toekomst

Op zoek naar een waardevolle investering? Dan is Residentie Neerom het antwoord.
Met vastgoed koopt u meer dan een woning. Het verzekert u van een goede toekomst en deze begint vandaag. Als beleggen geen garanties biedt en spaarboekjes geen rendement. Dan kan u maar beter investeren in vastgoed. Dit hedendaags project op een rustige en unieke locatie behoudt zeker zijn waarde en is ook een veilige keuze voor de toekomst.
 • Betrouwbare huurders
  De huurders worden door de uitbaters gezocht. Zij zorgen voor een zorgloze verhuur van begin tot einde.
  De uitbaters zoeken voor u betrouwbare huurders die net als de andere bewoners een zorgloze toekomst wensen.
 • Zorgzekerheid
  De zorguitbater van het naastliggende woonzorgcentrum zal instaan voor de zorgpermanentie van de assitentiewoningen. Op deze wijze is er steeds gegarandeerde zorgbijstand op de site aanwezig.
 • Inspraak beheer
  Uw wordt eigenaar van vastgoed binnen een vereniging van mede-eigenaars. U wordt mede-eigenaar met stemrecht en beslist (volgens uw aandeel in het geheel) mee over het reilen & zeilenvan de residentie.
 • Bewoningsrecht eigenaar
  U, als investeerder, heeft steeds een voorrang tot bewoning van uw eigen woning binnen de residentie. Indien uw eigen appartement verhuurd is, zorgt de zorgbeheerder voor enerzijds een tijdelijke oplossing binnen de residentie bij acute zorgnood en anderszijds voor de verhuis van uw huidige huurder zodat u uw eigen appartement kan betrekken. Zonder ingewikkelde administratieve procedures.

Laag risico – hoog rendement

Laag investeringsrisico
Vastgoed blijft op heden de beste belegging die u zekerheid biedt. De lage rente en hoog rendement zorgen voor een veilige investering met grote meerwaarde.

Meerwaarde op korte termijn – Huurzekerheid door groeiende vraag
De vraag wordt groter dan het aanbod. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen en zeker de vijfenzestig plussers in hun eigen omgeving willen blijven wonen. De toekomstige huurders zijn een bevoorrecht huurderspubliek.

Eigen verhuur en beheerdienst

Betrouwbare huurders
De uitbaters zoeken voor u betrouwbare huurders. Hierdoor is er een zorgeloze verhuur voor zowel de bewoners /huurders  als voor de eigenaar/verguurder. En dit van het begin tot het einde.

Inspraak beheer
Als eigenaar van het vastgoed krijgt u binnen de vereniging van mede-eigenaars stemrecht en beslist (volgens uw aandeel in het geheel) mee over het reilen & zeilen van de residentie.

Uitzonderlijke locaties

Het belang van de locatie

Vastgoed moet aantrekkelijk blijven. Niet alleen vandaag, maar zeker ook in de toekomst. Daarom gaan wij altijd op zoek naar specifieke locaties voor onze projecten. Daarbij houden wij rekening of deze locaties gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling, overheidsinvesteringen, enzoverder.

Wilt u investeren in Residentie Neerom?